• 消除“不对位”“零差别”br创新机关党员日常管理量化考评工作 2019-09-17
  • 人民网春季糖酒会专访湖南武陵酒业集团董事长浦文立 2019-09-17
  • 传销就是利用这种劣根性。 2019-09-07
  • “妃子笑”熟了! 东莞22个官方荔枝采摘点出炉 2019-09-07
  • 钱念孙:从文化传统看中国梦的题中之义 2019-09-05
  • 清新 —频道 春城壹网 七彩云南 一网天下 2019-09-05
  • 40多年义务理发5万人 2019-08-28
  • 失窃案牵出地下药品交易链 2019-08-28
  • 40多年义务理发5万人 2019-08-21
  • 走错片场?中国奥运队服惊现世界杯 2019-08-21
  • 福音!全球首例3D打印眼角膜 数百万盲人重获光明不再遥不可及 2019-08-11
  • 出差还是度假?副局级干部外地调研55次坐头等舱或公务舱被处分 2019-08-11
  • 晋城:八项重点打好水污染防治攻坚战 2019-07-26
  • 在楼主大谈共产主义分配的时候,希望楼主先说明一下对马克思关于共产主义基本原则的理解。一个社会如果仍然存在“按劳动分配”,怎么会是“每一个个人的全面而自由的发展” 2019-07-19
  • 山西方山县:以产业扶贫助推百姓脱贫 坚决打赢脱贫攻坚战 2019-07-19
  • beVX has changed its name to TyphoonCon - we hope to see you all at our new conference, more details available at: https://typhooncon.com

    Introduction

    beVX  is organized by Beyond Security and VXRL. beVX  focuses on highly technical offensive security topics such as vulnerability discovery, advanced exploitation techniques and reverse engineering. We believe that researchers want to share their research, discovery and experience with all security enthusiasts.

    Registration

    Training fee includes:

    • Participation in training
    • Take part in the best offensive security conference
    • Coffee breaks and free lunch
    • Continuous Professional Earning (CPE) credit of 6 hours

    Conference fee includes:

    • Take part in the best offensive security conference
    • Coffee breaks and free lunch
    • Continuous Professional Earning (CPE) credit of 6 hours

    Dates and Venue

    Dates: 20-21 September 2018

    Venue: Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

    Address:

    Sheraton Hong Kong Hotel & Towers
    20 Nathan Road, Kowloon, Hong Kong Hong Kong SAR, PRC
     

    Schedule

    NOTE: Schedule is subject to change

    20st of September 2018 (Training)
    08:00 - 12:00 First half of training
    iOS by Hao Xu/Pangu (Room: Tang I, 3F)
    Linux by Vitaly Nikolenko (Room: Tang II, 3F)
    12:00 - 13:00 Launch Break (Free to trainees)
    13:00 - 17:00 Second half of training
    iOS by Hao Xu/Pangu (Room: Tang I, 3F)
    Linux by Vitaly Nikolenko (Room: Tang II, 3F)
    18:30 Speaker and VIP Dinner (by invite only)
    20st of September 2018 (Contest)
    08:00 - 17:00 Each contender will have a 1 hour slot - please register to receive one
     
    21st of September 2018 (Conference) - Track 1 - Tang I/II 3F
    08:00 - 09:00 Registration, Coffee, Tea and socializing
    09:00 - 09:10 Opening Remarks and Welcome Address
    Aviram Jenik, CEO Beyond Security
    09:10 - 09:40
    (30min)
    Keynote
    Andrew Wesie / @zoaedk
    09:45 - 10:30
    (45min)
    Dissecting a 17-old Linux Kernel Bug
    Vitaly Nikolenko / @vnik5287
    10:35 - 11:05
    (30min)
    In Sowjet Russia Smartcard Hacks You
    Eric Sesterhenn / @X41Sec
    11:10 - 11:55
    (45min)
    Viewer discretion is advised: (De)coding an iOS vulnerability
    Adam Donenfeld / @doadam
    12:00 - 13:00 Launch Break (Free to attendees)
    13:00 - 13:40
    (40min)
    Dual booting modern iOS devices
    Max Bazaliy / @mbazaliy
    13:40 - 14:20
    (40min)
    Thinking outside the (Virtual)Box
    Niklas Baumstark / @_niklasb
    14:20 - 15:00
    (40min)
    Bypass Android Security Mechanisms using Custom Android
    SungHyoun Song / @decashx
    15:00 - 15:20 Coffee Break and Socializing
    15:25 - 16:05
    (40min)
    Crashing to root: How to escape the iOS sandbox using abort()
    Brandon Azad / @_bazad
    16:05 - 16:45
    (40min)
    The good 0(ld) days
    Halvar Flake / @halvarflake
    16:45 - 17:00 Closing Remarks
    18:30 - ...  After party event - location: Elia

    21st of September 2018 (Conference) - Track 2 - Ming, 4F
    09:45 - 10:15 (30min) Wireless Hacking with 'HackCUBE'
    Yunding Jian @WhiteA10n3 / KaiJern Lau @xwings
    10:20 - 11:05
    (45min)
    Exploiting Kernel Pool Overflows on Windows 10 RS4
    Nikita Tarakanov / @NTarakanov
    11:10 - 11:55
    (45min)
    Not all IoT Devices are Created Equal: Reverse Engineering of Xiaomi's IoT ecosystem
    Dennis Giese
    12:00 - 13:00 Launch Break (Free to attendees)
    13:05 - 13:45
    (40min)
    Breaking the Bluetooth stack: Where to look and what to expect
    Julian Rauchberger / Tobias Dam
    13:45 - 14:20
    (35min)
    Break
    14:20 - 15:00
    (40min)
    Playing Malware Injection with Exploit thoughts
    Sheng-Hao Ma / @aaaddress1
    15:00 - 15:20 Coffee Break and Socializing
    15:25 - 16:05
    (40min)
    A Journey of Logical Vulnerabilities in Microsoft Browsers
    James Lee / @windowsrcer
    16:05 - 16:45
    (40min)
    The Last Man Standing: The Only Practical, Lightweight and Hypervisor-Based Kernel Protector Struggling with the Real World Alone
    Seunghun Han / @kkamagui1
    16:45 - 17:00 Closing Remarks
    18:30 - ... After party event - location: Elia
     
    21st of September 2018 (Contest)
    08:00 - 16:00 Each contender will have a 1 hour slot - please register to receive one
     

    Trainings

    1. Linux Kernel Exploit Development by Vitaly Nikolenko

      This training will focus on exploiting a recent Linux kernel vulnerability on x86_64. We will provide a complete walkthrough starting from the vulnerability analysis and the initial crash to a full weaponised exploit. Though the training concentrates on a specific vulnerability, the goal is to demonstrate general exploitation concepts that can be applied to other classes of kernel memory corruption vulnerabilities.

    2. iOS Sandbox Escape Vulnerability and Exploitation by Hao Xu/Pangu

      In this training we will begin by introducing iOS architecture and its security mitigations. Followed by a talk about iOS runtime and show how to do reverse engineering. After that we will focus on Mach msg basics and how XPC works upon on it. This is done because most iOS daemons provide an XPC interface and if they don't handle the messages properly, security bugs may come up. The training will also cover some known bugs in the security history of iOS which enable you to execute code with a high privileged context. During the training students will also take an exercise in exploiting a particular bug to see how real exploit is developed.

     

    Sponsors

    Exploit Level

    Truelit

    PoC Level

    MicrosoftNSHC

    Partner Events

    HITB logo regular.png nopconlogo.png code_blue.pnginfosec-Logohardwear_90px

     

    Supporting Organizations

    ISC2

    Media Partner

    WePro180

    群英会跨度走势图

    Hack2Win is a hacking competition we launched 5 years ago. So far it had two flavors - Hack2Win Online and Hack2Win CodeBlue.

    We decided to go big this year with Hack2Win eXtreme! Hack2Win eXtreme will focus on two primary targets, browsers and mobile.

    We have up to $500,000 USD to give away, the competition will take place during the beVX conference Hong Kong, on September 20-21, 2018.

  • 消除“不对位”“零差别”br创新机关党员日常管理量化考评工作 2019-09-17
  • 人民网春季糖酒会专访湖南武陵酒业集团董事长浦文立 2019-09-17
  • 传销就是利用这种劣根性。 2019-09-07
  • “妃子笑”熟了! 东莞22个官方荔枝采摘点出炉 2019-09-07
  • 钱念孙:从文化传统看中国梦的题中之义 2019-09-05
  • 清新 —频道 春城壹网 七彩云南 一网天下 2019-09-05
  • 40多年义务理发5万人 2019-08-28
  • 失窃案牵出地下药品交易链 2019-08-28
  • 40多年义务理发5万人 2019-08-21
  • 走错片场?中国奥运队服惊现世界杯 2019-08-21
  • 福音!全球首例3D打印眼角膜 数百万盲人重获光明不再遥不可及 2019-08-11
  • 出差还是度假?副局级干部外地调研55次坐头等舱或公务舱被处分 2019-08-11
  • 晋城:八项重点打好水污染防治攻坚战 2019-07-26
  • 在楼主大谈共产主义分配的时候,希望楼主先说明一下对马克思关于共产主义基本原则的理解。一个社会如果仍然存在“按劳动分配”,怎么会是“每一个个人的全面而自由的发展” 2019-07-19
  • 山西方山县:以产业扶贫助推百姓脱贫 坚决打赢脱贫攻坚战 2019-07-19
  • 黑拳之龙虎兄弟的演员 大中华在线娱乐平台 中超乙级积分榜 pc蛋蛋官方网站多少 足彩半全场规则比数 500重庆时时彩 江苏快3开奖查询 浙江20选5胆拖 平码精准三中三资料 福彩双色球走势图带坐标 排球自由人 七星彩近2000开奖号码走势图 吉林福彩时时彩 2019线上娱乐送彩金 sb190指数